Los Angeles’ da ne yenir, ne içilir?

los angeles yemekleri

Los Angeles yemek konusunda size alternatif anlamında pek çok çeşit sunabilecek bir şehir. Her noktada ve her yerde farklı alternatifler bulabilirsiniz. Şirin ve güzel restoranlar da sizi mutlu edecektir. Los Angeles’ da hemen hemen her markette hazır yemek bulma da mümkündür. O yüzden Los Angeles’a gitmeden önce lezzetlerini tanımakta yarar var:

Los Angeles Yemekleri

Suşi

Dünyanın en güzel lezzetlerini tadabileceğiniz bir şehirdir Los Angeles.  Bu yüzden çok lezzetli Suşi yiyebileceğiniz restoranlar bulunmaktadır. Asanebo ve Sugarfish bunlardan en meşhur olanları.

Taco

Los Angeles’ta özellikle Güney Amerika mutfağına ait çok sayıda yemek bulabilirsiniz. Acılı Meksika yemeklerine düşkünseniz Casa Sanches’i deneyebilirsiniz.

Karides

Los Angeles deniz kenarı bir şehir olduğu için sadece balık değil deniz ürünlerinden özellikle karidesi çok lezzetli yapan restoranlar bulabilirsiniz. Ancak karidesi tercih etmezseniz Santa Monica Pier’deki Bubba Gump’ı önerebiliriz.

Tapas

Dünya mutfağından örnekler bulabileceğiniz bu şehirde İspanyol yemeklerinin iyi yapıldığı yerlerin başında Cleo geliyor. Akdeniz mutfağını seviyorsanız tapas ya da başka atıştırmalıklar yemek istiyorsanız, Los Angeles’te seçeneğiniz bol.

Vejetaryen yemekleri

Vejetaryenseniz Los Angeles’ta aç kalmazsınız. The Veggie Grill’de çok lezzetli vejetaryen salataları tadabilirsiniz. Tayland salatasını deneyebilirsiniz. Alternatif olarak bir başka vejetaryen mutfağı Sage Organic Vegan’ı da tercih edebilirsiniz.

Biftek

Los Angeles’ta özellikle Latin Amerika Arjantin mutfağı lezzetleriyle harmanlanmış biftekler yiyebilirsiniz. Lezzetli biftekleriyle Carlitos Gardel iyi bir alternatif.

Biletmar:
İlgili Gönderi
Leave a Comment

Bu site çerezleri kullanmaktadır.